GENÇLERİN FİKİRLERİNE ÖNEM VİRİYORUZ

Salıpazarı Belediyesi ile Samsun Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Kütüphane Konuşmaları kapsamında, söyleşi düzenlendi.

Samsun Gençlik ve Spor İl Müdürü Feyzullah Dereci ve Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül’ün konuşmacı olarak katıldığı söyleşi Kitap Kahve Gençlik Merkezinde yapıldı.

“Samsun’da Gençlik-Spor Altyapısı ve Gençliğe Dönük Hizmetler” konulu söyleşiye Samsun Gençlik ve Spor İl Müdürü Feyzullah Dereci, Kültür ve Turizm İl Müdür Yardımcısı Hasan Kılıçarslan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Savaş, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Fatih Sağlam ve gençler katıldı.

Kütüphane Konuşmaları kapsamında düzenlenen söyleşide gençlere seslenen Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül,  Gençlerin fikirlerine büyük önem verdiklerini ifade ederek, gençlerin fikirleri ve beklentilerinin, kendileri için yol gösterici olduğunu dile getirdi. Başkan Akgül “Bu konudaki sorumluluğumuzu biliyoruz. Umutsuzluklarınız, işsizlik ve güven kaygınızın olduğunu biliyorum. Bunu ortadan kaldırmak için mücadele etmeliyiz. Bizler, her zaman sizin yanınızdayız ve elimizden geldiğince destek olmaya gayret edeceğiz. Dayanışma, birlik ve beraberlik içinde olmanın gayreti içinde olun. Sizlere güveniyorum ve sizlerden çok umutluyum” dedi.

Başkan Akgül ayrıca ilçede gençlere yönelik olarak yapılan hizmetleri de anlattı. Akgül, ilçede suni çim saha tesis ile tenis kortunun ilçeye kazandırıldığını, spor salonunun da gençler tarafından dolu dolu kullanıldığını belirtti. Yaz ayında açık yüzme havuzunun kullanıma geçeceğini söyleyen Akgül, “Gençlik Merkezi ile birlikte kütüphane ve konferans merkezi için de çalışmalarımız devam ediyor ”dedi.

Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül söyleşiye katılarak katkı sunan Samsun Gençlik ve Spor İl Müdürü Feyzullah Dereci ve Kültür ve Turizm İl Müdür Yardımcısı Hasan Kılıçarslan’a teşekkür etti.

Bunları da sevebilirsiniz