SAMSUN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ TARAFINDAN YÜRÜTÜLEN “GENÇLİK ÇALIŞTAYI” GENÇLERİN YOĞUN KATILIMLARIYLA İLÇEMİZDE GERÇEKLEŞTİRİLDİ

 

Samsun Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı tarafından gençlik faaliyetlerinin daha etkin ve verimli yapılabilmesi için “Büyükşehir Gençlik Hareketi” mottosu ile başlatılan proje dahilinde, Gençlik ÇalıştayıBüyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Kaymakam Cevdet Ertürkmen, Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı İdris Akdin, Ak Parti İlçe Başkanı Av. İbrahim Semiz, bazı kurum müdürleri, farklı okulların öğretmenleri ve çok sayıda öğrencilerin katılımlarıyla, İlçemiz Belediye Kültür Merkezinde gerçekleştirildi.

Çalıştayda gençliğin sorunları ve çözüm yolları masaya yatırıldı. Yapılan konuşmaların ardından, öğrencilerin görüş ve önerileri dinlenerek, “Eğitime devam eden gençler‘, Sokakta yaşayan/çalışan çocuklar”, Risk altında gençler” ve “Engelli vatandaşlar” gibi konuların ele alındığı toplantı sonrasında ortaya çıkan verilerle sorun net olarak ortaya konulup çözüm önerileri tartışıldı.

 

Bunları da sevebilirsiniz