KASTOB’a Nevzat Duyar çok yakışır…

Nevzat Duyar, İstanbul’daki STK’lar dendiğinde ilk akla gelen isimlerden birisidir. Nevzat Duyar, özverili ve verimli çalışmaları ile her zaman artı değerler oluşturmuş, mensubu olduğu STK’ları başarılara taşımıştır. Adeta bir STK gurusudur ve çalışmaları ile gelecek kuşaklara örnek olacak kalıcı eserlere imza atmıştır.
İstanbul Arnavutköy Samsunlular Derneğin’e çok önemli bir bina kazandırmış ve yine Arnavutköy’de binlerce ağaç dikerek “Samsun Ormanı” kurmuştur. Bu örnekler deryada leke misali onun yaptıklarının çok azıdır. Herkesi kucaklayan; uyumlu, sıcak kanlı yapısıyla bütün Karadeniz’i, bütün Türkiye’yi kucaklayacak ve KASTOB Başkanlığıyla da memlekete yeni eserler kazandıracağından şüphemiz yoktur.
KASTOB genel kurul kararı aldı…
Karadeniz Bölgemizin 22 iline ait Federasyonların oluşturduğu, Karadeniz Sivil Toplum Kuruluşları Konfederasyonu (KASTOB), yeni atılımlar için olağanüstü genel kurul kararı aldı. Aldığımız bilgiye göre; Yönetim Kurulu Başkan Vekili Sabri Çelebi başkanlığında toplanan (KASTOB) Yönetim Kurulu aşağıdaki kararları aldı;
1-Konfederasyonumuzun organlarının yeniden belirlemek amacıyla 11 Aralık 2022 Pazar günü saat 13.00’te, ertelenmesi durumunda 18 Aralık 2022 pazar günü aynı saatte Bahçelievler Nurettin TOPÇU Kültür Merkezi’nde olağanüstü genel kurullu toplantı yapılmasına,
2 – Genel Kurul yeri tarihi ve gündemi delegelere iletişim numaralarına mesaj olarak duyurulmasına karar verildi.
Nevzat Duyar yüksek teveccüh alıyor…
Bu olağanüstü genel kurul ilanından acıkça anladığımıza göre, yönetimde bazı
önemli değişiklikler söz konusudur. Bu da yeni beklentileri çağrıştırıyor. Bunun camiada açık belirtileri var. Nitekim Konfederasyona bağlı federasyon başkan ve delegeleri büyük çoğunlukla Konfederasyon Kurucu Başkan Yardımcısı Nevzat DUYAR’a Başkanlık adayı olmasını ve destekleyeceklerini çeşitli ortamlarda ilan ettiler.
Bu ilan edişleri çeşitli yayın organlarında neşredildi. Federasyon merkezlerinde ardı sıra toplantılar devam ediyor. Biz de bu gelişmeleri önemsiyor ve Başkan adayı Nevzat Duyar’a başarılar diliyoruz. Beklentimiz; herkesi kucaklayan ve etkin faaliyetler yapan, ses getiren bir “Konfederasyon” olmasıdır.

Bunları da sevebilirsiniz